Служебният премиер Огнян Герджиков: Вълнувам се, когато става дума за тефтерчето на Левски, в което е записвал всяка стотинка, която е харчил за народните дела

Вълнувам се всеки път, когато става дума за тефтерчето на Левски, в което той най-чинно е записвал всяка стотинка, която е харчил за народните дела.

Това каза пред журналисти служебният министър-председател Огнян Герджиков след Архиерейската света литургия и панихида в памет на Апостола в храм „Св. Богородица“ в Карлово, предаде репортер на Радио „Фокус“-Пловдив. „Длъжни сме да спазваме заветите му и да учим и възпитаваме на това и децата си“, каза още Огнян Герджиков. Според премиера с всяка изминала година българският народ все повече чувства потребността от тази почит към делото на Апостола, която да му се отдава, и във всички случаи поклонението пред делото на Апостола, което се прави в Карлово, заслужава да бъде подкрепяно.
Министър-председателят Огнян Герджиков взе участие във възпоменателните чествания в Карлово, посветени на 144-та годишнина от гибелта на Васил Левски.
Цветана ТОНЧЕВА

0 отговори

Остави отговор

Желаете да се присъедините към дискусията?
Оставете вашия коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *